Regjistrimi i jahtit polak 420 € (pĂ«rfshirĂ« TVSH-nĂ«) - Express 24 orĂ« nĂ« dispozicion!


Express Regjistrimi i jahteve polakë
Për të gjitha Kombësitë
nga
420 EUR (Gjithpërfshirëse)
 • Regjistrim ekspres nĂ« 24 orĂ«!
 • Regjistrimi standard nĂ« 2-5 ditĂ«
 • TĂ« gjitha pĂ«rkthimet e betuara tĂ« pĂ«rfshira
 • PĂ«rdorim privat, barbar dhe komercial
 • E vlefshme pĂ«r jetĂ«n!
 • Sigurimi i lirĂ« i mundshĂ«m
 • Na lejoni tĂ« kontrollojmĂ« dokumentet tuaja falas
 • NĂ« dispozicion pĂ«r tĂ« gjitha kombĂ«sitĂ«
 • E vlefshme nĂ« tĂ« gjithĂ« botĂ«n
 • Regjistrimi zyrtar i flamurit
 • AsnjĂ« studim teknik nuk kĂ«rkohet nĂ«n 15 metra
 • Nuk ka kufizime detare
 • Nuk ka tarifa vjetore tĂ« rinovimit
 • Pa tarifa tĂ« fshehura çmimet gjithĂ«pĂ«rfshirĂ«se
 • TĂ« gjitha tarifat e DHL Express janĂ« tĂ« pĂ«rfshira
 • Na kontaktoni ne tel, email ose WhatsApp
 • ShĂ«rbimi ndaj klientit 7 ditĂ« nĂ« javĂ«
 • ShĂ«rbimi ndaj klientit nĂ« 10 gjuhĂ«
Fjalëkalimi polake
Për të gjitha Kombësitë
nga
149 euro / 199 EUR
 • 149 EUR Ă«shtĂ« nĂ« kombinim me regjistrimin e anijes
 • CertifikatĂ« e vlefshme pĂ«r 10 vjet
 • Shenja e thirrjes radio ndĂ«rkombĂ«tare
 • PĂ«r VHF, AIS, Radar dhe EPIRB
 • MMSi zyrtar polak
 • E vlefshme nĂ« mbarĂ« botĂ«n
 • VetĂ«m me regjistrim polak
 • Verifikimi falas i dokumentit
 • CertifikatĂ« e lĂ«shuar nĂ« mĂ«nyrĂ« dixhitale
 • Pa tarifa tĂ« fshehura çmimet gjithĂ«pĂ«rfshirĂ«se
 • Na kontaktoni ne tel, email ose WhatsApp
 • ShĂ«rbimi ndaj klientit 7 ditĂ« nĂ« javĂ«
 • ShĂ«rbimi ndaj klientit nĂ« 10 gjuhĂ«
1 gusht 2022 - Lajm i rëndësishëm!
Të gjitha përkthimet e betuara të përfshira në çmimin tonë
Regjistrimi i përkohshëm polak në 24 orë

Të gjitha përkthimet e betuara janë të përfshira
Mos u mashtroni nga disa nga konkurrentët tanë që ofrojnë regjistrimin e jahtit polak për 35 euro më pak se ne! Ata nuk do t'ju thonë se do t'ju paguajnë veçmas për përkthimet e nevojshme të betimit dhe do t'ju paguajnë 300 euro shtesë për këtë shërbim!

Regjistrim provizor i varkave në 24 orë!
Ne mund t'ju ofrojmë standardin e regjistrimit të jahtit tuaj polak në 2 deri në 5 ditë, por nëse jeni me nxitim, mund ta rregullojmë atë për një tarifë të vogël shtesë në 24 orë gjatë ditëve të javës. Mjafton të jepni dokumentet tuaja deri në orën 17:00 dhe ne do të kemi gati regjistrimin ditën tjetër!

Keni nevojë për sigurim në Poloni?
Duke qenë se Polonia është një juridiksion i respektuar për regjistrimin e varkave, ne mund t'ju ndihmojmë të merrni një sigurim shumë të favorshëm të varkës, nëse lundroni nën flamurin polak. Ne punojmë me disa sigurues kryesorë të anijeve dhe mund t'ju ofrojmë një kuotë pa detyrim për ta krahasuar me tarifën tuaj aktuale.

Regjistrim kënaqësie, bareboat ose komercial në Poloni

Regjistroni varkĂ«n tuaj nĂ«n flamurin polak – e vlefshme pĂ«rgjithmonĂ« – pa rinovime!

A keni nevojĂ« pĂ«r njĂ« regjistrim tĂ« flamurit tĂ« Bashkimit Evropian qĂ« Ă«shtĂ« i vlefshĂ«m nĂ« mbarĂ« botĂ«n dhe Ă«shtĂ« i disponueshĂ«m pĂ«r tĂ« gjitha kombĂ«sitĂ« – ne mund t'ju ofrojmĂ« njĂ« regjistrim tĂ« flamurit polak (BE). Ky regjistrim Ă«shtĂ« i vlefshĂ«m pĂ«r jetĂ«gjatĂ«sinĂ« e varkĂ«s dhe pĂ«r kĂ«tĂ« arsye nuk do t'ju duhet tĂ« rinovoni dokumentet tuaja. I gjithĂ« procesi Ă«shtĂ« shumĂ« i thjeshtĂ«, pasi nuk keni nevojĂ« pĂ«r njĂ« survej me jahte dhe dokumentet provizore mund tĂ« sigurohen brenda 2-5 ditĂ«sh dhe regjistrimi pĂ«rfundimtar nuk duhet tĂ« zgjasĂ« mĂ« shumĂ« se 4 javĂ«, nĂ«se na furnizoni me dokumentet e duhura. Ne rekomandojmĂ« shumĂ« regjistrimin e flamurit polak pasi Ă«shtĂ« aktualisht flamuri mĂ« i lehtĂ« dhe mĂ« i lirĂ« nĂ« botĂ«!
E RËNDËSISHME - Regjistrimi i flamurit polak Ă«shtĂ« njĂ« REGJISTRIM aktual i FLAMURIT qĂ« Ă«shtĂ« i vlefshĂ«m nĂ« mbarĂ« botĂ«n pa kufizime!

Ju mund të regjistroheni në Poloni me emrin tuaj ose si pronar i korporatës
Çdo kombĂ«si mund tĂ« zotĂ«rojĂ« njĂ« jaht nĂ«n flamurin polak nĂ«n emrin e tij personal. Nuk kĂ«rkohet qĂ« pronari i jahtit tĂ« banojĂ« nĂ« Poloni apo edhe nĂ« BE / ZEE. Vendi i banimit tĂ« pronarit nuk Ă«shtĂ« aspak i rĂ«ndĂ«sishĂ«m.

A mund të regjistrohem në Poloni si jo-shtetas i BE-së?
Po, mundeni, nuk duhet të jeni rezident ose shtetas i Polonisë apo edhe i BE / ZEE për t'u regjistruar nën flamurin polak. Për shkak të një ndryshimi të fundit, çdokush mund të regjistrojë një varkë nën flamurin polak dhe ta mbajë varkën nën emrin e tij personal. Më parë kërkohej të kishte një kompani të BE-së që qytetarët jo të BE-së të regjistroheshin, por kjo nuk është më kështu.

Sa kohë duhet për t'u regjistruar?
Regjistrimi i përkohshëm polak do të jepet brenda 2-5 ditësh. Ne do t'jua dërgojmë atë me email dhe dokumenti i përhershëm i regjistrimit zgjat deri në 3-4 javë nga dita që ne marrim të gjitha dokumentet nga ju. E rëndësishme: me regjistrimin e përkohshëm 2-5 ditësh, do të mund të përdorni varkën tuaj tashmë legalisht.

A mund të regjistrohem si charter komercial ose bareboat në Poloni?
Po, ju mund të regjistroheni për përdorim privat, komercial ose të anijes bareboat. Kostoja për të regjistruar varkën tuaj është e njëjtë për të tre.

Si duket regjistrimi i jahteve polake?
Ai vjen në një format karte krediti në anglisht dhe polonisht dhe është i vlefshëm në mbarë botën.

Certifikata e regjistrimit polak

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA!

 • Na lejoni tĂ« kontrollojmĂ« dokumentet tuaja falas!
  A nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Poloni. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i pĂ«rkthejmĂ« dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • ShĂ«rbimi 7-ditor i klientit nĂ« shumicĂ«n e gjuhĂ«ve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flet; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • Regjistrim provizor i garantuar nĂ« 2-5 ditĂ«! (Pas marrjes sĂ« dokumenteve tĂ« nĂ«nshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Poloni dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se 2-5 ditë. (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara) Ky regjistrim i përkohshëm është tashmë plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

Cilat janë avantazhet kryesore të regjistrimit nën flamurin polak:

 • E vlefshme nĂ« mbarĂ« botĂ«n - nuk ka kufizime nĂ« asnjĂ« vend pĂ«r t'u vizituar.
 • Regjistrimi zyrtar i flamurit – regjistrimi zyrtar i anijes pranohet kudo.
 • E mundur pĂ«r tĂ« gjitha kombĂ«sitĂ« - ne mund tĂ« regjistrojmĂ« banorĂ« me çdo kombĂ«si.
 • Licenca 2-5 ditore – ne do ta kemi gati regjistrimin tuaj tĂ« pĂ«rkohshĂ«m brenda 2-5 ditĂ«ve qĂ« ju jep tashmĂ« regjistrimin ligjor.
 • Regjistrimi i pĂ«rhershĂ«m nĂ« 2 deri nĂ« 3 javĂ« - disa javĂ« mĂ« vonĂ« ju do tĂ« merrni regjistrimin tuaj tĂ« pĂ«rhershĂ«m gjatĂ« gjithĂ« jetĂ«s me korrier (pĂ«rfshirĂ« nĂ« çmimin tonĂ«).
 • AsnjĂ« studim teknik nuk kĂ«rkohet nĂ«n 15 metra - shumica e regjistrimeve tĂ« flamurit kanĂ« nevojĂ« pĂ«r kĂ«tĂ« dhe mund tĂ« jetĂ« shumĂ« e shtrenjtĂ«
 • Nuk ka kufizime detare – nuk ka kufizime si ju me shumĂ« regjistrime tĂ« tjera flamujsh.
 • PĂ«rfshin tĂ« gjitha pĂ«rkthimet nĂ« polonisht - çmimi ynĂ« Ă«shtĂ« gjithĂ«pĂ«rfshirĂ«s dhe ne pĂ«rkthejmĂ« tĂ« gjitha dokumentet pĂ«r ju.
 • E vlefshme pĂ«r jetĂ«n!

Dokumentet e nevojshme për regjistrimin e kënaqësisë së një anijeje:

Anije të bëra para datës 16 qershor 1998
 • Kopje e faturĂ«s sĂ« shitjes, marrĂ«veshjes sĂ« shitjes ose faturĂ«s
 • Kopje e letĂ«rnjoftimit ose pasaportĂ«s, nĂ« rast se njĂ« kompani Ă«shtĂ« pronare, duhet tĂ« kemi dokumentet e formimit tĂ« kompanisĂ«.
 • Foto e motorit qĂ« tregon numrin e motorit
 • NĂ«se anija Ă«shtĂ« mbi 14 metra, nevojitet njĂ« nga dokumentet matĂ«se tĂ« mĂ«poshtme:
  certifikatën e ndërtuesve, certifikatën e tonazhit, raportin e studimit ose manualin e jahtit etj.

Anije të prodhuara pas datës 16 qershor 1998
 • Kopje e faturĂ«s sĂ« shitjes, marrĂ«veshjes sĂ« shitjes ose faturĂ«s
 • Kopje e letĂ«rnjoftimit ose pasaportĂ«s, nĂ« rast se njĂ« kompani Ă«shtĂ« pronare, duhet tĂ« kemi dokumentet e formimit tĂ« kompanisĂ«.
 • Foto e motorit qĂ« tregon numrin e motorit.
 • Numri i bykut tĂ« figurĂ«s
 • Foto pjatĂ« CE
 • NĂ«se anija Ă«shtĂ« mbi 14 metra, nevojitet njĂ« nga dokumentet matĂ«se tĂ« mĂ«poshtme:
  Certifikata CE, certifikata e ndërtuesve, certifikata e tonazhit, raporti i studimit ose manuali i jahtit etj. Nëse nuk mund të na furnizoni me këto dokumente të detyrueshme, për shumicën e anijeve ne do të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë për t'i marrë ato)

Sa kushton regjistrimi në Poloni?

Çmimet tona pĂ«rfshijnĂ« gjithçka! AsnjĂ« kosto e fshehur si pĂ«rkthimet, tarifat e korrierit ose tarifat e kĂ«shillimit. NjĂ« çmim qĂ« pĂ«rfshin tĂ« gjitha tarifat e qeverisĂ«.
 • Deri nĂ« 7 metra: 420 €,-
 • Nga 7.1 nĂ« 12 metra: 569 €,-
 • Nga 12.1 nĂ« 24 metra: 620 €,-

Licenca e Radio RF - për VHF, AIS, radar dhe EPIRB

ËshtĂ« e detyrueshme nĂ« shumicĂ«n e vendeve qĂ« tĂ« keni njĂ« licencĂ« tĂ« vlefshme pĂ«r pika / radio nĂ« varkĂ«n tuaj, kĂ«shtu qĂ« ne rekomandojmĂ« pronarĂ«t tanĂ« tĂ« varkave qĂ« tĂ« aplikojnĂ« pĂ«r njĂ« licencĂ« pĂ«r pika / radio kur aplikojnĂ« pĂ«r regjistrimin e flamurit polak. Licenca lejon pajisjet e mĂ«poshtme: Radio VHF, radar, epirb, transponder dhe radar dhe cakton numrat e nevojshĂ«m pĂ«r tĂ« funksionuar nĂ« mĂ«nyrĂ« korrekte. Ne mund tĂ« organizojmĂ« njĂ« licencĂ« polake pĂ«r klientĂ«t tanĂ«.

Licenca radiofonike polake: Regjistrimi polak ka nevojë për dokumentet e mëposhtme

Nëse pronari i varkës është një kompani
- kopjoni dokumentet e kompanisë
- lista e pajisjeve (marka dhe modeli). Mund të regjistroni pajisjet e mëposhtme: radio vhf + opsionale: radar, epirb, transponder dhe radar.
- Deklarata e konformitetit CE për çdo pajisje (ne mund t'ju ndihmojmë me këtë) - një kopje e regjistrimit tuaj polak
- autorizim që ne t'ju regjistrojmë (ne ofrojmë këtë formular).

Nëse pronari i varkës është një person privat
- një kopje e certifikatave të operatorit radiofonik, licenca e operatorit të radios duhet të jetë lëshuar nga një institucion qeveritar, çdo certifikatë tjetër ose certifikatë trajnimi radiofonike nuk pranohet.
- lista e pajisjeve (marka dhe modeli). Mund të regjistroni pajisjet e mëposhtme: radio vhf + opsionale: radar, epirb, transponder dhe radar.
- Deklarata e konformitetit CE për çdo pajisje (ne mund t'ju ndihmojmë për këtë)
- një kopje të regjistrimit tuaj polak
- autorizim që ne t'ju regjistrojmë (ne ofrojmë këtë formular).

Shifra polake mund të kërkohet vetëm kur të keni marrë dokumentin origjinal të regjistrimit polak dhe zgjat rreth 5-6 javë, pajisjet portative si radio portative VHF nuk mund të regjistrohen në Poloni pasi autoritetet polake nuk kërkojnë një licencë për pikat për pajisjet portative.

Nëse nuk keni një licencë operatori, ne ende mund t'ju ndihmojmë me licencën tuaj polake, ne mund të krijojmë një kompani në MB për 300 EUR shtesë, kjo kompani do të jetë operatori i anijes dhe në këtë mënyrë ne mund të aplikojmë për licencën e MMSI. pasi kompanitë nuk kanë nevojë të kenë licencë radio operatori.

Licenca e pikave/ radios polake kushton 149 € nĂ« kombinim me regjistrimin e flamurit polak ose 199 € nĂ«se e porositni vetĂ«m.

 
Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni MbretĂ«ria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD prej € 525
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara