Regjistrohu Varkën TUAJ ND FUQI POLISHTE


Ndihmë
Keni nevojë për ndihmë për plotësimin e formularit?
Kontaktoni me ne përmes bisedës, telefonit ose E-Mail dhe ne mund t'ju ndihmojmë të plotësoni formularin ose ta bëni atë për ju.
SIZE E SHENJS S BO VETS / LENGTH
Regjistrimi i Varkave Polake për QYTETAR EURT EVROPIAN

Regjistrimi i jahteve polakë për anije deri në 24 metra pa studim, ju mund të merrni Regjistrimin e Flamurit Polak me një pasaportë të BE-së, letërnjoftim të BE-së, një kompani të themeluar të BE-së ose një pasaportë të Zvicrës, Lihtenshtajnit, Norvegjisë ose Islandës.
Përfshinë të gjitha taksat dhe tarifat dhe përkthimin.
E vlefshme për jetën.
Regjistrimi i Varkave Polake për QYTETART jo-evropiane

Regjistrimi i shifrave

KANCELACIONET / MODIFIKIMET

JEMI VETEM REGJISTRARI, që ofrojmë çdo gjë të përfshirë!
- Nëse anija juaj aktualisht është regjistruar nën flamurin Hollandez, Delaware, Belgjikë ose në Mbretërinë e Bashkuar, ne kujdesemi falas për çertifikatën tuaj të fshirjes.
- Flamuri polak është i vlefshëm në të gjithë botën.
- isshtë një Regjistrim Zyrtar i Flamurit.
- dokush, nga çdo vend mund të regjistrohet nën flamurin polak.
- Regjistrimi i përshpejtuar në 5-7 ditë.
- Regjistrim standard në 3-4 javë.
- Nuk ka asnjë studim të jahteve nëse është nën 24 milion.
- Përfshinë të gjitha përkthimet në polonisht.
- TVSH-ja E PRFSHIR.
- Valshtë e vlefshme për jetën!