Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar në regjistrimin e tregtarit tonë.

Regjistrimi i jahteve polakë është gjithmonë në kërkim të tregtarëve të rinj për të punuar me të, ne paguajmë komisionet më të larta në industri, ndërsa tarifat tona janë më të ulëta se çdo kompani tjetër që ofron {WEBNAME.

Regjistrimi i jahteve polakë ka marrëdhënie të gjata me disa emra të njohur në industrinë detare që ofrojnë Regjistrimin tonë në Poloni si një mjet shitje dhe pjesë të shërbimit të tyre për klientët ekzistues.

Nëse jeni përgjegjës për një kantier varke, kantier detari ose biznes tjetër shërbimi detar, ne mirëpresim mundësinë për t'ju zgjatur komisionet më të larta në industri.

Nëse kjo ju intereson, ju lutemi na kontaktoni përmes formularit më poshtë ose telefononi numrat tanë më poshtë.


Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara