Regjistrohu Varkën TUAJ ND FUQI POLISHTE


Ndihmë
Keni nevojë për ndihmë për plotësimin e formularit?
Kontaktoni me ne përmes bisedës, telefonit ose E-Mail dhe ne mund t'ju ndihmojmë të plotësoni formularin ose ta bëni atë për ju.
SIZE E SHENJS S BO VETS / LENGTH
Regjistrimi i Varkave Polake për QYTETAR EURT EVROPIAN

Regjistrimi i Varkave Polake për QYTETART jo-evropiane

Regjistrimi i jahteve polakë për anije deri në 24 metër pa anketim për vendet anëtare të BE-së.
Ne do të krijojmë një UK LTD që do të zotërojë varkën tuaj. Ju do ta zotëroni Mbretërinë e Bashkuar LTD tarifën vjetore për të mirëmbajtur LTD tuaj në Mbretërinë e Bashkuar është 249 EUR në vit. Pasi që LTD përdoret vetëm për të poseduar një varkë, nuk do të keni nevojë të paguani ndonjë taksë ose të bëni ndonjë regjistrim qeveritar.
Përfshinë të gjitha taksat dhe tarifat dhe përkthimin e 5 faqeve.
E vlefshme për jetën.
Regjistrimi i shifrave

KANCELACIONET / MODIFIKIMET

JEMI VETEM REGJISTRARI, që ofrojmë çdo gjë të përfshirë!
- Nëse anija juaj aktualisht është regjistruar nën flamurin Hollandez, Delaware, Belgjikë ose në Mbretërinë e Bashkuar, ne kujdesemi falas për çertifikatën tuaj të fshirjes.
- Flamuri polak është i vlefshëm në të gjithë botën.
- isshtë një Regjistrim Zyrtar i Flamurit.
- dokush, nga çdo vend mund të regjistrohet nën flamurin polak.
- Regjistrimi i përshpejtuar në 5-7 ditë.
- Regjistrim standard në 3-4 javë.
- Nuk ka asnjë studim të jahteve nëse është nën 24 milion.
- Përfshinë të gjitha përkthimet në polonisht.
- TVSH-ja E PRFSHIR.
- Valshtë e vlefshme për jetën!